Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 


            ​    


 

Ra.Ra Touch of Class

ei arvonimiä

© Tuhka, Kht Amber

Kuvagalleria | Video

7.8.2016 

 

Kutsumanimi: Clara Sukupuoli, säkä: Tamma, 166cm Omistaja: Team Distance
Rotu: Selle français Väri / merkit: Ruunikonpäistärikkö / ep. sään. läsi Kasvattaja: Maikken, Kht Ra.Ra
Syntynyt: 24.4.2010 (7v.) Painotus: Kenttä- ja kilparatsu Tekijä: Maikken, Kht Ra.Ra

rekisterinumero SKPR-12835

 

LUONNE

HOITAESSA • Rauhallinen ja mukava hoidettava. Ei niinkään välitä hoitajan pyörimisestä, mutta kurkkii välillä kaula mutkalla mitä ihminen puuhaileekaan. Vesipullo ja märät pyyhkeet aiheuttavat välillä pieniä kauhuntuntemuksia tytössä. Tarhassa alistuu helposti muiden tahtoon ja saattaa jäädä ilman heiniä jos kaverit käyvät agressiivisiksi. Tästä syystä tarhataankin maximissaan vain muutaman tutun tammakaverin kanssa.

TALUTTAESSA • Kävelee vierellä reippaasti ilman ongelmia. Orien lähettyvillä pistää näkymättömän suojamuurinsa käyttöön ja liian lähelle pyrkivät kaverit saavat nopeasti äkkilähdön tamman käydessä suojelevaksi.

RATSASTAESSA • Clara on reipas, elastinen kenttätamma joka on hieman säpsy joissain tilanteissa. Ei yleensä temppuile ratsastaessa, mutta hankalan tehtävän kohdalle osuessa, tai muuten vain ollessaan huonolla tuulella saattaa osoittaa mieltään pukittelemalla tai jopa hyppimällä pystyyn. Arkoo välillä suutaan joten tarvitsee yleensä kevyen ohjastuntuman jotta toimisi hyvin.

Kouluratsastuksen saralla ei mikään paras valinta. Tyttö sisäistää uusia asioita hyvin hitaasti, ja siksi sen kanssa onkin edettävä rauhallisen selkäesti uusia liikkeitä käsiteltäessä. Omaa kevyet, mutta tarmokkaat askeleet, ja sen kanssa työskentely on yleensä hyvinkin tasaista. Clara toimii mainiosti painoavuillakin, eikä sitä tarvitse muistutella jatkuvasti työnteosta.

Esteillä Clara toimii kuin kone. Kuumuu nopeasti, ja tarvitsee kuskilta todella napakat ohjeet jotta ei kaahottaisi esteistä ohi. Hyppää hyvällä tekniikalla ja mukana aina ripaus ilmavaraa. Kokeneen ratsastajan kanssa yrittää yleensä pistää pökköä pesään pienillä pukeilla, ja jos neiti oikein villiksi ryhtyy niin se lennättää sinut sekunnissa puomien sekaan pyörimään.

Maastoon vain kaverin kanssa, sillä yksin kulkiessa tyttö saattaa nopeasti ottaa jalat alleen jos puskista kurkkii mörköjä. Liitävä ja vahva laukka takaa tasaisen kyydin pitkilläkin reissuilla, eikä Claran kestävyys aivan heti lopukaan. Maastoesteillä toimii mukisematta ratsastajan tahdon mukaan, vinot esteet tuottavat vain hieman hahmotusvaikeuksia ponnistuskohdan löytymiseen. 

Kisoissa kaikkien ratsastajien unelma. Kuuntelee tarkasti, antaa kaikkensa ja ei luovuta mistään hinnasta. Usein radan loputtua Clara haluaisi vielä reippaasti jatkaa matkaansa, ja sitä on hieman hankala saada rauhoittumaan, ja tämä ylimääräinen energia purkaantuu useimmiten sillä ettei se osaa seistä paikallaan vaan steppailee holtittomasti.

KO: VaA | YE: 140cm | RE: 130cm | ME: 120cm

 

SUKUTAULU

o. Ra.Ra Touch of Class

o. tuntematon o. tuntematon
t. tuntematon
t. Fn Ra.Ra Champagne Showers o. tuntematon
t. K.H Frou-Frou

 

KISAKALENTERI

Pvm - Tapahtuma, paikka | Ratsastaja Luokka Sijoitus
29/10/2016 - NeMy Autumn Show Jumping & Derby, IMATRA | Taija esteet, 40cm, aika 6/16 -13,94s
25/09/2016 - Nevocup, PORI | Vilma esteet, 40-60cm, aika 2/?
  maastoesteet, ?, aika 1/?
03/09/2016 - Preiviiki perämettie pinkomiset, PORI | Joey matkaratsastus, 2km 1/?
  matkaratsastus, 1km 5/?

 

NÄYTTELYKALENTERI

ei näyttelytuloksia


JÄLKELÄISET

ei jälkeläisiä

©2018 Oritalli Asgard - suntuubi.com