Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 


            ​    


 

Mekkalan Darkwraight Knight

Kuvagalleria | Video

25.11.2016 

 

Kutsumanimi: Niitti Sukupuoli, säkä: Ori, 138cm Omistaja: Taija, ASG
Rotu: Chincoteaguenponi Väri / merkit: Kimo / herat Kasvattaja: Hatti, Kht Mekkala
Syntynyt: 17.8.2008 (8v.)  Painotus: Yleisratsu ja mounted games Tekijä: Hatti, Kht Mekkala

rekisterinumero SKPR-6108

 

LUONNE

HOITAESSA • Oikein mukava hoidettava, toimii niin pienten lasten kuin aikuistenkin kanssa moitteetta. Tutkii yleensä kaikki hoitajan taskut herkkujen varalta ja seurailee silmä tarkkana puuhastelua. Ponilla on maaginen karkailun taito, ja siksi sitä onkin pidettävä silmällä koko ajan. Tarhasta hakiessa ravailee yleensä reippaasti vastaan nimeä huudettaessa.

TALUTTAESSA • Ajoittain hieman mahdoton käsiteltävä, hirnuu tammojen perään äänekkäästi ja steppailee paljon. Tiukan taluttajan kanssa osaa kuitenkin yleensä lopettaa temppuilun.

RATSASTAESSA • Niitti on poni jonka kanssa jokainen päivä on erilainen. Välillä se kulkee hienona ja esittelee mielellään kevyitä hyppyjään, mutta usein asiat eivät suju näin hyvin, sillä joskus kaahotetaan täyttä laukkaa ympäri kenttää, toisinaan taas nökötetään kentän keskellä ottamatta askeltakaan pyydettyyn suuntaan. Niitin innostuessa takapää lentääkin korkeammalle kuin voisi uskoakkaan.

Koulu ei ole orin vahvinta alaa, ja yleensä yrittääkin pakoilla työntekoa kaikilla mahdollisilla keinoilla. Omaa keveät ja sirot askeleet, jotka pääsevät aina välillä esittelyyn ponin toimiessa nätisti. Saattaa satunnaisesti jäädä pohtimaan apuja liian pitkäksi aikaa, joten ratsastajan tulisi aina olla kärsivällinen sen kanssa.

Esteillä elementissään, reipastahtinen laukka takaa vaudikkaan kyydin. Pomppii hienosti yli kaikennäköisistä esteistä. Jumppasarjat ja kavaletit ovat eritoten Niitin mieleen, näitä loikkiessa se yleensä innostuukin hyvin nopeasti, eikä malttaisi millään enää lopettaa.

Maastossa harvemmin Niitin kanssa käydään sen tulisuuden vuoksi. Mikään voima ei tätä ponia hallitse mikäli herra itse haluaakin äkkiseltään päättää että minne oltiinkaan matkaamassa. Maastovarma kaveri, ei pahemmin kyttäile outoja esteitä ja kävelee mieluusti isompienkin lammikoiden läpi.

KO: VaB | YE: 100cm | RE: 80cm | ME: 70cm

 

SUKUTAULU

o. Mekkalan Darkwraight Knight

o. tuntematon o. tuntematon
t. tuntematon
t. Kep Mva Fn VE Atrocious Insanity o. tuntematon
t. VE El Fakir


KISAKALENTERI

ei kilpailutuloksia

 

NÄYTTELYKALENTERI

ei näyttelytuloksia

 

JÄLKELÄISET
ei jälkeläisiä
©2018 Oritalli Asgard - suntuubi.com