Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 


            ​    


 

WR Symbiote

ei arvonimiä

© Ada, Kht Agades

Kuvagalleria | Video

28.7.2017 

 

Kutsumanimi: Venom Sukupuoli, säkä: Ori, 165cm Omistaja: Taija, ASG
Rotu: Hannover Väri / merkit: Kimo / ep. sään. tähti, herat Kasvattaja: Sera, Kht Winchester
Syntynyt: 22.6.2012 (6v.) Painotus: Kouluratsu (koulutetaan) Tekijä: Caakki, Kht Glorieux

rekisterinumero SKPR-14875

 

LUONNE

HOITAESSA • Venom on hieman kaksinaamainen tapaus. Useimmiten pienikokoisille ihmisille esittää laiskaa ja kultasydämistä tuntiponia, mutta pidemmän ja itsevarmemman hoitajan kanssa yrittää aina koetella heidän hermojaan. Ori on myös innokas maistelemaan kaikkea, painosanalla kaikkea, näkyvillä olevaa. Varusteet, hoitotarvikkeet, kuin myös hoitajan hiukset, vaatteet ja kädet voikin yleensä olla kuolan peitossa. Suihkepullot aiheuttavat säpsyilyä, ja harjan sykeröinti saattaa välillä olla hankalaa Venomin pyristellessä aktiivisesti hoitajan käsiä irti. Tarhassa on nuoren ikänsä ansiosta yleensä porukan energisin tapaus. Ravailee tarhaa pitkin poikin innokkaana, eikä malttaisi olla ärsyttämästä tarhakavereitaan, josko saisi ne vaikka hippaleikkiin mukaan. Juoksee yleensä hakijaa vastaan, sekä on helppo ottaa kiinni.

TALUTTAESSA • Oikein mallikas talutettava, tykkää välillä jäädä ihailemaan maisemia taikka tuijottelemaan muita tarhoissa olevia kavereita korvat hörössä. Traileriin Venomia on vielä haasteellista saada ilman ongelmatilanteita. Trailerin hyvin ahdas ympäristö stressaa sitä erittäin paljon, ja pahimmassa tapauksessa se voi saada päähänsä kesken ajon että nyt on hyvä hetki poistua paikalta. Jaloittelutaukoja siis pidettävä vielä normaalia tiuhempaan tahtiin.

RATSASTAESSA • Venom on ratsastaessa vielä nuoren ikänsä takia hyvin ailahtelevainen yksilö. Välillä treenataan verenmaku suussa ja raipan läpsäytyksien säestämänä, välillä taputellaan ja kehutaan ihan kyllästymiseen asti. Omaa työskentelyhalua ja intoa oppia uutta, mutta laittaa helposti kapuloita rattaisiin pukeilla mikäli jokin tuntuu pojasta epämiellyttävältä, tai jos orilla on yksinkertaisesti vain huono päivä. Isänsä tavoin hyvin mukavuudenhaluinen sekä usein alkutunnista jäykkä, toimii siis parhaiten pehmeällä kädellä ja hyvällä lämmittelyllä. Ei sovellu koulutusvaiheensa takia vielä toistaiseksi aloitteleville, taikka nuorille ratsastajille.

Venom on perinyt isältään asenteen lisäksi myös uskomattoman kyvyn kuunnella kevyitä paino- ja pohjeapuja, joten ohjaus luonnistuu helposti. Haittapuolia herkkyydessä kuitenkin on. Jos Venom saa ristiriitaisia signaaleja, hämmentyy se erittäin nopeasti siitä minne ja miten tulisi liikkua. Kärsivällisyys ja rauhallisuus onkin siis valttikortit tämän nuoren orin kanssa työskennellessä. Parhaimmillaan ravityöskentelyssä, oikein ratsastettuna varmajalkainen ja liikkuu peräänannossa moitteetta.

Esteillä Venom on erittäin epävarma, vaikka hallitseekin tekniikan hyvin. Peilaa paljon ratsastajan käytöstä, joten pienetkin esteet voivat tuntua ylitsepääsemättömiltä jos ratsastaja itse ei ole halukas työskentelemään täydellä keskittymisellä ja antamaan riittävää kannustusta. Vaatii tarkkaa askelten laskemista, sillä Venom tulee helposti liian pohjaan taikka yrittää hypätä liian kaukaa, ja sitten kolisevatkin puomit ihan urakalla. Tarvitsee käännöksissä voimakasta ulkopohkeen tukea. Kovasti hermostuessaan taipuu helposti ryöstelyyn, joten ratsastajan tulee osata ennakoida paljon, jotta tämä vältettäisiin mahdollisimman hyvin. 

Maastossa säikkyy helposti ja saattaa ottaa nopeasti jalat alleen. Kaveriporukka tuo yleensä turvaa pojalle. Kuten esteilläkin ratsastaessa, tulee ratsastajan ennakoida sekä pysyä valppaana mahdollisten ongelmatilanteiden varalta. Maastoesteitä vierastaa erittäin paljon, mutta niistäkin Venomin voi saada hyppäämään jos osaa ajaa sitä tarpeeksi eteenpäin ja tutustua esteeseen kunnolla.

KO: VaA / PSG | YE: 80cm | RE: 60cm | ME: 60cm

 

SUKUTAULU

o. WR Symbiote

o. AP Deadpool o. KOU Sledgehammer
t. Ra.Ra Odessette
ttuntematon o. tuntematon
t. tuntematon

 

KISAKALENTERI

ei kilpailutuloksia

 

NÄYTTELYKALENTERI

ei näyttelytuloksia

 
JÄLKELÄISET

ei jälkeläisiä

©2018 Oritalli Asgard - suntuubi.com